Välkommen till valperioden VT18

Kan ni tänka er att slutet på period 3 redan är här? Och kan ni tänka er att det snart är val? Nej, inte riksdagsval, FETSTORM! Tro det eller ej men det är närmare än vad ni tror och innan ni vet ordet av är det dags för ES-vecka, valborg, Norreda och val till de poster som nu avslutar sin mandatperiod.

För att ni ska få bekanta er med vad ni har för möjligheter att engagera er kommer de följande veckorna vara präglade av intervjuer, event och annat material som kan guida er. Vi börjar redan idag med att presentera “Veckans energiknippen!” där engagerade får svara på några mer eller mindre kluriga frågor för att ni ska få mer insyn i hur de är att vara engagerad i FET. “Veckans energiknippen” kommer finnas med i varje nyhetsbrev och här på hemsidan fram till valet och representera alla avgående poster.

Ni hittar alla Energiknippen och mer information om valet och posterna som utlyses på es.utn.se/sv/sektionen/engagemang-fet. Valberedningen når ni på es-valatutn.se eller genom att rycka tag i Emil, Elin eller Julius ,varsom, närsom.

Trevlig valperiod!

Mvh,

Emil, Elin och Julius, ES valberedning 2018.