Sök till kommittén för ES-veckan 2019

Nu är det dags att börja planera för den bästa veckan på hela året, ES-veckan 2019! ES-veckan är en vecka full av olika event för studenterna på energisystemprogrammet. Jag heter Louise och är projektledare för detta fantastiska evenemang. Jag letar nu efter en kommitté som tillsammans med mig anordnar denna vecka i vår.

Varför skall man söka till kommittén för ES-veckan 2019?

Genom att vara med i ES-veckan lär man känna nya personer på programmet då man arbetar i grupp med andra studenter under hela projektet. Att planera för ett konkret projekt och sen genomföra det är väldigt kul samt otroligt lärorikt. Man arbetar även mot företag vilket ger en bra insyn i arbetslivet. 

Det är ett superbra engagemang för den som vill engagera sig sektionen men inte vill att det ska ta upp hela fritiden utanför skolan. Dessutom är det ett riktigt bra första engagemang då man tillhör en kommitté där ansvaret är delat.

Vem får söka till kommittén?

Alla som är medlemmar i FET får söka. Är man inte det finns mer information om det här. Ingen erfarenhet krävs för att du skall kunna vara med. Jag söker studenter ur alla årskurser, i alla åldrar. Jag ser gärna att du är positiv och ansvarstagande.

Låter detta som något för dig? Tveka då inte att söka till kommittén för ES-veckan 2019! Söka gör du genom att fylla i detta formulär.

Söket kommer att stänga den 27 september. 

 

Mvh Louise Lönn, projektledare ES-veckan 2019