Hjälp till som nanny vid sidan av studierna

Du har nu möjlighet att hjälpa en eller flera familjer i Sverige att få en mer hållbar vardag. Detta genom att bli en nanny. Du kan exempelvis hjälpa till med hämtning och lämning tll och från skolan, vilket är bara en sak man kan göra för att minska vardagsstressen för föräldrarna. Barnpassningsverksamheten myNanny ser till att du som nanny matchas med en familj utefter personkemi, behov och tillgänglighet.

https://my-nanny.se/

Som nanny får du utbildning och en säker anställning 

Organisationen myNanny vill att föräldrar ska känna att de lämnar sina barn till en professionell och trygg barnvakt, därmed kommer du att få gå utbildningar och ta vissa certifieringar. Dessa måste genomföras innan du kan börja hjälpa till som nanny och därmed  vara ett stöd för föräldrarna i deras stressiga vardag.
 

Förutom detta så kan du också känna dig säker i din roll som nanny med vetskapen om att du har en säker anställning. Detta innebär att du kommer ha en vit lön, där bland annat ingår försäkringar och anställningsavtal. 

Varierande tider: perfekt för dig som är student

Det finns en stor fördel med att vara både en nanny och student — du kan enkelt få ihop ditt schema. Det finns nämligen många familjer som gärna vill ha hjälp, och det i sig gör att det finns många olika upplägg du kan välja att hjälpa till. 

 

En familj kanske känner att de bara behöver mer sporadisk hjälp, medan någon annan gärna vill ha en barnflicka som hjälper till mer kontinuerligt. Läs mer om tider och upplägg som barnvakt hos myNanny. 

Bli nanny för minstingen i familjen 

Känner du att du kan tänka dig passa minstingen i en familj så kan du vända dig till systerorganisationen och istället bli nanny för NannyPoppins. De, likt myNanny, håller också på med just barnpassning men specialiserar sig på att hitta en barnvakt till familjer som gärna hjälper till att passa den yngsta familjemedlemmen.  

 

Har du aldrig haft hand om små barn innan kan du vara lugn. Efter att ha gått utbildningarna och tagit certifieringarna så kommer du att känna dig mer säker. Du har också möjlighet att höra av dig till de som arbetar som barnspecialister på huvudkontoret som ser till att stötta dig i ditt arbete. Här hittar du mer information om barnvakt NannyPoppins

Uppdrag som nanny — möjligt nära dig 

Oavsett vart du bor i Sverige finns det garanterat en familj i din närhet som vill ha hjälp av en nanny. Störst efterfrågan finns i storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö. Men det betyder som sagt att det inte finns behov av hjälp i andra städer och orter. Till exempel kan du hjälpa till som barnvakt Uppsala

 

När familjer söker efter någon som kan passa deras barn i Uppsala så finns det många möjligheter, för tjänsten sträcker sig i hela uppsala län. Det försöks alltid att hitta en barnflicka som bor i samma område eller så nära som möjligt där familjen bor. Exempelvis, söker en familj efter hjälp i centrala Uppsala så letas det efter en nanny som också bor där. Har du fler frågor eller funderingar kan du gå in här för att hitta barnvakt i Uppsala.