ES alumnprogram 2019

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/es.utn.se/public/includes/menu.inc).

Nu är det dags för uppstarten av ES alumnprogram 2019! Tanken med alumnprogrammet är att ni studenter ska få anmäla er, delas in i grupper och tilldelas en alumn som kommer fungera som en mentor. Ni kommer få träffas så mycket ni vill och har tid med under våren, exempelvis över fika eller genom ett studiebesök till arbetsplatsen. Meningen är att ni ska få en inblick i vad man kan göra efter examen och få chans att ställa frågor rörande jobbsökande, arbetslivet och vilka kurser från utbildningen som är användbara exempelvis.

Det kommer finnas möjlighet att få ersättning för utlägg som gjorts i samband med träffarna, exempelvis för resa och mat, mot inlämnande av kvitton. Det finns utrymme för utdelning av cirka 200 kronor per person, pengarna kommer delas jämnt på de personer som lämnar in kvitton.

Uppstarten av alumnprogrammet kommer ske onsdag 6 februari klockan 17:15~18:30 i Mässen vid Polacksbackens aula. Det kommer att bjudas på middag och ett tygmärke!

Anmälan sker via denna länk: https://es.utn.se/sv/forms/1757
Sista dagen att anmäla sig är 2 februari!

Hoppas att vi ses i vår!
/Kajsa, alumnansvarig

Plats: 
Mässen
Datum: 
6 februari, 2019 - 17:15 till 18:30