Engagemang i FET

Studietiden är väl mer än bara plugg. Det är den tid då du skapar dina bästa minnen och lär känna dina bästa kompisar. Att engagera sig i sin sektion är ett säkert sätt att verkligen få ut det mesta av sin studietid. FET erbjuder många möjligheter för dig att göra allt ifrån studiebevakning till festfix. Läs mer nedan om alla poster som går att söka och mer!

Fördelar med engagemang

Att engagera sig är ett tillfälle för dig att utveckla dig själv på flera plan. Först och främst är det en möjlighet att få träffa nya människor och skaffa vänner som kanske kommer vara med dig hela livet. Dessutom utvecklar du ditt nätverk, något som kan vara fantastiskt för ditt framtida yrkesliv. För det andra utvecklar alla engagemang din förmåga att ta ansvar och arbeta i grupp samtidigt som du såklart lär dig alls som är specifikt för just din post. Sist men inte minst är engagemang bland det roligaste du kan göra, och känslan av att göra detta tillsammans med dina vänner är oslagbar.

Att söka till en post

För att enagera sig i FET finns det flera sätt att gå tillväga. Många poster tillsätts tillsammans av alla medlemmar på de stormöten som hålls varje termin, medan många tillsätts av ansvarig styrelseledamot eller projektledare. På grund av detta fungerar söket till olika poster på olika sätt. Alla poster som tillsätts på ett stormöte söks antingen via valberedningen eller på plats under stormötet. När det gäller andra poster, finns mer information om söket under respektive postsida här på hemsidan.

 

Uppdaterad: 4 maj, 2018