Föreningen Energisystemteknologerna

Välkommen!

Civilingenjörsprogammet i Energisystem har en helt egen förening, Föreningen Energisystemteknologerna!

Här hittar du allt som rör föreningen och våra aktiviteter för studenterna på programmet. Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till någon i styrelsen!

Nyheter

Stor tack till Larsson & Co.

23 mars, 2022
Ett stort tack riktat till Larsson & Co. som under uppstarten för alumnprogrammet 2022 höll föredrag om ledar- och mentorskap.

Bli läxhjälpare hos Studybuddy eller My Academy

Arbetsliv
10 september, 2021
Vill du ha ett extrajobb? Du kan jobba som studiecoach ett lärorikt och personlighetsutvecklande, gå in och läs denna artikel för att få mer information!

Jobbguide: Arbete som nanny eller med läxhjälp?

11 maj, 2021
Har det blivit dags att leta efter ett extrajobb? A Plus Educations Group har mer än 3000 studenter anställda genom bolagen Studybuddy, My Academy och Hey Kiddo. Här kommer lite information om vad extrajobben egentligen innebär.

FETSTORM

3 maj, 2021

Jobberbjudande från SSAB

14 april, 2021

Projektledarsök 2021

7 april, 2021
Har du gått i engagerartankar? Vill du ha en projektledarpost på CV:t? Vill du lära känna fler härliga kompisar på programmet? Du har nu möjlighet att söka till rollen som projektledare!

Stort tack till Alltryck!

15 februari, 2021
Vi i esveckan-kommittén vill rikta ett stort tack till Alltryck.se som har sponsrat oss i kommittén med fina hoodies med tryck på!

Våra nya sektionsengagerande!

20 november, 2020

Läxhjälp hos Allakando

24 oktober, 2020
Läxhjälpsbolaget Allakando växer i takt med att efterfrågan på läxhjälp ökar. Nu finns möjlighet för dig som är intresserad av att bidra till yngre elevers skolgång att bli en del av Allakando läxhjälp.

Kårens sektionsföreningar

DV  F H IT K NVB NVF NVG NVKNVLNVMQ STS W X

Prenumerera på UTN