Föreningen Energisystemteknologerna

Välkommen!

Civilingenjörsprogammet i Energisystem har en helt egen förening, Föreningen Energisystemteknologerna!

Här hittar du allt som rör föreningen och våra aktiviteter för studenterna på programmet. Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till någon i styrelsen!

Nyheter

Ansökan till Mentor, hösten 2017

Sektionen
25 maj, 2017
Är du intresserad av att utveckla din ledarskapsförmåga och pedagogik? Vill du vara med och vägleda samt lära känna de nya ES-studenterna? Då är mentorskapsprogrammet något för dig!

Nomineringar till vårens stormöte (den 16 maj kl. 15.15 i Häggsalen)

Sektionen
7 maj, 2017
Valberedningen har mottagit och behandlat ansökningar till 5 styrelseposter, 4 förtroendevalda poster samt 2 projektledarposter. Utifrån de inkomna ansökningarna och intervjuer vill valberedningen nominera följande personer:

Motionsinskick för vårens stormöte

Sektionen
23 april, 2017
Den 24 april öppnar motionsinskicket till vårens stormöte. Var med och påverka!

FET STORM - vårens stormöte!

Sektionen
23 april, 2017
Välkommen till Föreningen Energisystemstekonologernas stormöte den 16:e maj! Detta är första utskicket, så ta fram kalendern och skriv ner!

Sök FET(a) poster!

Sektionen
15 april, 2017
Det är lärorikt och roligt att engagera sig i FET! Sök poster inom FETs styrelse samt projetledare för ES-veckan, mentorskapsprogrammet och FUM representanter

Årets ES:are 2017

Sektionen
15 april, 2017
På ES-Gasquen presenterades årets ES:are 2017 som tilldelades Joakim Oldeen. Nedan kan du läsa motiveringen till att Joakim blev årets ES:are.

Årets ES-kurs 2017

Sektionen
15 april, 2017
På ES-Gasquen presenterades årets ES-kurs 2017 som tilldelades Teknisk Termodynamik med kursansvarige Jacob Eriksson. Nedan kan du läsa nomineringarna för kursen.

Val av kurser inför 4-5

Utbildning
6 april, 2017
Det börjar bli dags att söka kurser till höstterminen, kika gärna på ett kursvalsdokument för årskurs 4-5 som precis har uppdaterats.

Studierådsmöte #2

Utbildning
1 april, 2017
Häromdagen genomfördes det andra studierådsmötet för året, mötet hade bra uppslutning och kloka idéer och tankar lyftes.

Kårens sektionsföreningar

DV  F H IT K NVB NVF NVG NVKNVLNVMQ STS W X

Prenumerera på UTN