Föreningen Energisystemteknologerna

Felmeddelande

  • Warning: implode(): Invalid arguments passed i _path_breadcrumbs_build_breadcrumbs() (rad 196 av /var/www/es.utn.se/public/sites/all/modules/path_breadcrumbs/path_breadcrumbs.module).
  • Warning: implode(): Invalid arguments passed i _path_breadcrumbs_build_breadcrumbs() (rad 197 av /var/www/es.utn.se/public/sites/all/modules/path_breadcrumbs/path_breadcrumbs.module).

Välkommen!

Civilingenjörsprogammet i Energisystem har en helt egen förening, Föreningen Energisystemteknologerna!

Här hittar du allt som rör föreningen och våra aktiviteter för studenterna på programmet. Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till någon i styrelsen!

Nyheter

Våra nya sektionsengagerande!

20 november, 2020

Läxhjälp hos Allakando

24 oktober, 2020
Läxhjälpsbolaget Allakando växer i takt med att efterfrågan på läxhjälp ökar. Nu finns möjlighet för dig som är intresserad av att bidra till yngre elevers skolgång att bli en del av Allakando läxhjälp.

Hjälp till som nanny vid sidan av studierna

24 oktober, 2020
Du har nu möjlighet att hjälpa en eller flera familjer i Sverige att få en mer hållbar vardag. Detta genom att bli en nanny. Du kan exempelvis hjälpa till med hämtning och lämning tll och från skolan, vilket är bara en sak man...

Projektledarsök 2020

21 april, 2020
Har du gått i engagerartankar? Vill du ha en projektledarpost på CV:t? Vill du lära känna fler härliga kompisar på programmet? Du har nu möjlighet att söka till rollen som projektledare!

Anmälningslänkar för ES-veckan 2020

10 mars, 2020
Anmälningslänkar till alla aktiviteter under ES-veckan 2020

Årets ES-are och årets ES-kurs

25 februari, 2020
Har du en klasskompis som alltid ställer upp? Någon som bidragit mycket till sektionen eller kanske en lärare som varit otroligt engagerad? Då ska du nominera dessa till årets ES-are/ ES-kurs!

Motionsinskick 1/11-11/11 till höstens stormöte

31 oktober, 2019
Motionsinskick

FET-storm vt2019

Sektionen
18 april, 2019

Kårens sektionsföreningar

DV  F H IT K NVB NVF NVG NVKNVLNVMQ STS W X

Prenumerera på UTN